Menu
WEBINAR: CLAUS PER GESTIONAR LA INCERTESA A LA NOVA REALITAT

juliol, 2020

1jul18:00- 19:00WEBINAR: CLAUS PER GESTIONAR LA INCERTESA A LA NOVA REALITAT18:00 - 19:00 Webinar per ZoomC:Webinar

Hora

(Dimecres) 18:00 - 19:00

Ubicació

Webinar per Zoom

Detalls

La pandèmia pel covid 19 ens han deixat un escenari completament diferent i moltes coses s’han capgirat.

Ara se´ns demana que tornem a aquesta “nova realitat”, però la pregunta és: com gestionem la incertesa? En aquest webinar abordarem quines són les principals claus per viure de forma saludable en una situació d’incertesa.

Ponent

Carme Brit

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Tesi de Llicenciatura sobre “Identificació de nens / es amb altes habilitats” amb una qualificació d’excel · lent per unanimitat. Cursos de Doctorat sobre Psicologia de l’Aprenentatge Humà.
Formació en el Màster en Direcció de Màrqueting per la Universitat de Barcelona Virtual. Formació complementària en temes relacionats amb el creixement personal: coaching, PNL, dependència emocional, trastorns d’alimentació, violència de gènere, i en el terreny empresarial: gestió en la resolució de conflictes i presa de decisions, innovació i creativitat en l’empresa, lideratge.

Escriptor i consultor expert en storytelling i narratives de marca. Professor de storytelling a IMBA de l’Institut d’Empresa (IE) i diferents postgraus a la Universitat de Barcelona (UB).
El seu viatge va començar escrivint la seva primera novel·la quan va pensar que el relat més important és el que ens expliquem a nosaltres mateixos i com es la expliquem als altres, ens posiciona. Des de llavors ha ajudat a més de 10.000 marques, persones i emprenedors a crear la seva storytelling a través d’una metodologia pròpia: “El camí groc”, treballant per a algunes de les empreses globals més importants com Telefónica, Repsol, Melià, Accenture o emprenedors com Cristóbal Colón (LA FAGEDA) o Christian Escribà (Escribà).Víctor s’ha format amb guionistes de Hollywood, a Londres i a la Universitat d’Oxford. El seu enfocament es basa en descobrir l’essència de cada marca i combinar-la amb la intel·ligència de dades (smart data storytelling).Com a escriptor, amb 25 anys va publicar el seu primer llibre, “Filosofia Rebel” (Editorial Kairós 2011), un assaig de filosofia i religió comparada. La seva segona obra “50 llibres que canviaran la teva vida” (Encoratja, 2011) va arribar a l’numero 1 dels més venuts. “El defensor” va ser la seva primera novel·la històrica, una història que va rebre l’elogi unànime de crítica i públic. “El camí groc: 7 passos per tenir èxit explicant una història” (Edicions B) és el seu quart llibre i s’ha convertit en un manual de referència perquè qualsevol marca o persona pugui crear el seu propi storytelling. El llibre va ser número 1 a Amazon.

X