Foment Emprèn

Foment Emprèn

El Cicle de Seminaris relacionats amb el món emprenedor Reinventa’t: transforma i crea es va consolidar durant el 2013 amb l’objectiu de facilitar espais de networking i intercanvi de coneixements entre els empresaris actuals i/o amb una trajectòriaprofessional consolidada, i els nous emprenedors de la nostra societat. Totes les temàtiques es van plantejar amb vocació pràctica i incorporant un dinamisme que facilités el contacte i un debat obert i enriquidor entre els assistents.

El calendari anual de sessions permeten fomentar l’esperit emprenedor, vetllar per la percepció social de l’empresa i l’empresari i limitar i no estigmatitzar el fracàs, així com connectar l’experiència que atresoren els empresaris que formen part de Foment i els ponents que van participar en cada sessió amb la il·lusió de tots aquells emprenedors que volen tirar endavant projectes empresarials.

Patrocinat per:

Actualitat

Activitats

març, 2017

21març11:30- 13:00Activitat finalitzadaFoment presenta el seu programa per connectar startups amb empreses consolidades11:30 - 13:00 Foment del Treball Sala MagnaCategoria:Emprenedors

Últims vídeos

Últimes presentacions

X