Debats Laborals

El cicle de Debats Laborals és un espai de referència per compartir, intercanviar informació, coneixement i experiències en l’àmbit de les relacions laborals. El format d’aquest cicle de sessions és de tres jornades anuals dirigides a Socis Individuals i Col·lectius de Foment del Treball, Directors de Recursos Humans, Administració Pública i Acadèmics. La temàtica de cada jornada ve determinada segons l’actualitat.

Creat el 2005 amb l’objectiu de convertir-se en un espai d’anàlisi de la realitat laboral que més afecta les empreses, a dia d’avui el cicle de Debats Laborals s’ha posicionat en el centre del debat jurídic-laboral de Catalunya on experts en la matèria, professionals i empreses comparteixen la seva visió i coneixement. Els Debats Laborals promouen l’anàlisi i el debat sobre la realitat laboral que més afecta a l’empresa i afavoreix l’intercanvi de bones pràctiques.

Patrocinat per:

Actualitat

Activitats

octubre, 2019

1oct9:30- 13:15Activitat finalitzadaLa relació jurídica del personal de les plataformes digitals i la seva relació amb la resta de sectors empresarials9:30 - 13:15 Categoria:Relacions Laborals

Últims vídeos

Últimes presentacions

X