Menu

Necessito fer quilòmetres per prendre distàncies i gaudir amb la meva familia i amics. M’obsessiona no deixar d’aprendre cada dia i amb els meus fills. M’encanta ajudar tant a les persones com a les organitzacions a aconseguir el seu reconeixement personal, professional i social.

Human Resources Director at Volkswagen Group España Distribución

BIOGRAFIA

25 anys d’experiència liderant processos de transformació i desenvolupament organitzacionals en sectors i empreses d’alta exigència mitjançant el disseny i l’implementació d’estratègies que integren sistemes, processos i persones sempre enfocat a l’obtenció dels resultats de negoci mitjançant les persones.

Em confesso un networker patològic que gaudeix sense parar d’aprendre coses noves cada dia de totes les persones que m’envolten; al mateix temps que aprofito per desaprendre al mateix ritme. Els errors són el meu primer pas per millorar i m’agrada liderar els equips basant-me en els principis de respecte, esforç i confiança. La resta ve sol. Crec en les xarxes de coneixement i els entorns col·laboratius com la millor manera d’encarar l’apassionant futur en el qual estem immersos.

He arribat directament a l’empresa líder mundial del sector de Retail de l’Automòbil en ple moment de revolució com a Director de Recursos Humans i Organització, després d’haver començat en la gestió del món dels recursos humans al grup Codorniu, i després d’una fanstàstica etapa com a Director de Qualitat, Organització i Processos a Telectech i anteriorment a GTD Ingeniería de Sistemas.

Enginyer de Telecomunicacions per la UPC-URL, Màster en Direcció de Qualitat per l’ASQC, Màster en Desenvolupament Organitzacional d’Itamar Rogosvky pel GR Institute i diversos Programes de Direcció a ESADE i EADA. Direcció de Seguretat pel Ministeri de Defensa. Vicepresident de la Salle Alumni. Membre del Consell de la Fundació ADAMA i membre del consell de RH de EAE.

El nostre equip

SÍLVIA FORÉS

Presidenta del Foro RRHH. Directora de Recursos Humans de Baker McKenzie Barcelona

ANTONIA CERRUDO

Vicepresidenta. Directora de Desenvolupament de Persones a Fira de Barcelona

MERCHE FERNÁNDEZ

Especialista en Carreres professionals i Talent Management

ISABEL SALAS

Directora de Recursos Humans a Laboratoris Gebro Pharma

NORA SOLÉ

En representació d’ANGED i Directora Regional de RRHH de Leroy Merlin

SANDRA RAMOS

En representació de fedeQuim i HR Director Akzo Nobel Decorative Paints Spain

ASSÍS DE RIBA

HR Director – ICF Institut Català de Finances

JOSEP TURA

Director Corporatiu del grup FLUIDRA

ROSA NÚÑEZ

HR Manager Nike Emea South

FRANCESC MULERO

HR Business Partner Manager a la Damm

GLÒRIA CARRASCO

HR Director Bimbo Iberia a Grupo Bimbo

Mª. JOSÉ ÁLVAREZ

Change Project Manager de Randstad HR Solutions

DANIEL INIESTA

Director de Persones de Fundació Jesuïtes Educació
X
X