Menu

En considero un apassionat dels Recursos Humans i de les persones.

Director de Talent, Organització i Compensació de Sorigué

BIOGRAFIA

Porto més de 20 anys ajudant a les empreses a aconseguir els seus objectius, en una primera etapa com assessor des d’una vessant de consultor i posteriorment en diferents posicions de responsabilitat en les àrees de Recursos Humans.

La meva experiència en consultoria estratègica i després en empreses d’àmbit nacional i internacional, m’ha ajuda a aportar un valor diferencial i entendre la realitat de cada organització en el seu context. Tant la experiència a HAYGROUP, com a CAIXA PENEDÈS i NATURGY han estat un repte professional apassionant en un context empresarial i econòmic diferent. Tot i les diferències de sectors i contexts econòmics i de mercat, sempre hi ha hagut un comú denominador que ha estat el meu focus d’actuació, les persones com a motor del canvi i la transformació.

Des de 2021 tinc el privilegi d’assumir un nou repte professional com a Director de Talent, Organització i Compensació de SORIGUÉ, empresa familiar del sector industrial amb una plantilla de 5.000 persones.

Llicenciat en Psicologia industrial per la UB i Master en desenvolupament organitzacional i consultoria de processos amb Itamar Rogousky, la meva veritable escola metodològica va ser en els meus inicis HayGroup i posteriorment la intensa experiència de treballar en funcions de responsabilitats en sectors estratègics com el financer, energètic i actualment l’industrial.

Soc pare de dos fills (Alba i Xavi) i amant de l’esport en general, que faig servir com a vàlvula d’escapament per desconnectar i relaxar-me.

La meva passió és la meva família i entre les meves prioritats esta transmetre als meus fills els valors que en van transmetre els meus pares i que m’ha ajudat a superar cada dificultat amb sentit comú i esforç.

El nostre equip

SÍLVIA FORÉS

Presidenta del Foro RRHH. Directora de Recursos Humans de Baker McKenzie Barcelona

MERCHE FERNÁNDEZ

Especialista en Carreres professionals i Talent Management

ISABEL SALAS

Directora de Recursos Humans a Laboratoris Gebro Pharma

NORA SOLÉ

En representació d’ANGED i Directora Regional de RRHH de Leroy Merlin

SANDRA RAMOS

En representació de fedeQuim i HR Director Akzo Nobel Decorative Paints Spain

ASSÍS DE RIBA

HR Director – ICF Institut Català de Finances

DAVID CAMPOS

Human Resources Director at Volkswagen Group España Distribución

DANIEL INIESTA

Director de Persones de Fundació Jesuïtes Educació

ROSA NÚÑEZ

HR Manager Nike Emea South

FRANCESC MULERO

HR Business Partner Manager a la Damm

GLÒRIA CARRASCO

HR Director Bimbo Iberia a Grupo Bimbo

Mª. JOSÉ ÁLVAREZ

Change Project Manager de Randstad HR Solutions

JOSEP TURA

Director Corporatiu del grup FLUIDRA

X
X