Menu

Diuen que la consultoria és “agotadora”, que està bé pels primers anys d’aprenentatge. Potser sí, però en el meu cas continuo amb les mateixes inquietuds; més ara que vivim en un moment apassionant i ple de reptes.

Especialista en Carreres professionals i Talent Management

BIOGRAFIA

Més de 20 anys d’experiència en l’àmbit dels Recursos Humans, principalment en consultoria de carreres profesionales, gestió del talent i “Change Management”.

Apassionada de la consultoria estratègica de RRHH, he tingut l’oportunitat de participar en projectes diversos i cadascun d’ells m’ha permès aprendre cada dia.

Agraeixo als clients la seva confiança i generositat al compartir amb mi els seus reptes i poder formar part dels seus projectes, introduir-me en els seus equips de treball, compartir moments difícils i celebrar els èxits.

Gràcies a la consultoria he pogut conèixer diferents empresas: des de les més grans a les més petites, les que tenien cultura tradicional a les més innovadores, passant per diferentes sectors: financer, gran consum, automoció, farmacèutic, infraestructures, tecnologia, etc.

La meva formació en empresarials i econòmiques fa que no perdi la visió del negoci en tots els projectes; el Màster en Direcció de Recursos Humans em va permetre aprofundir en l’àrea i certificar-me com a Executive Coach i passar el meu propi procés de coaching que em va ajudar a “desaprendre” per poder seguir aprenent i acceptar-me amb els meus defectes.

Sóc mare de família nombrosa i amb el meu marit intentem educar a 3 nenes, que ja freguen l’adolescència: i això sí que és un repte -un altre és tornat a ballar ballet clàssic després de 25 anys-. Després d’aplicar el mètode d’assaig i error una i altra vegada, la meva fòrmula personal és sentit de l’humor, paciència i rebaixar l’exigència.

El nostre equip

SÍLVIA FORÉS

Presidenta del Foro RRHH. Directora de Recursos Humans de Baker McKenzie Barcelona

ANTONIA CERRUDO

Vicepresidenta. Directora de Desenvolupament de Persones a Fira de Barcelona

DANIEL INIESTA

Director de Personas de Fundació Jesuïtes Educació

ISABEL SALAS

Directora de Recursos Humans a Laboratoris Gebro Pharma

NORA SOLÉ

En representació d’ANGED i Directora Regional de RRHH de Leroy Merlin

SANDRA RAMOS

En representació de fedeQuim i HR Director Akzo Nobel Decorative Paints Spain

ASSÍS DE RIBA

HR Director – ICF Institut Català de Finances

DAVID CAMPOS

Human Resources Director at Volkswagen Group España Distribución

ROSA NÚÑEZ

HR Manager Nike Emea South

FRANCESC MULERO

HR Business Partner Manager a la Damm

GLÒRIA CARRASCO

HR Director Bimbo Iberia a Grupo Bimbo

Mª. JOSÉ ÁLVAREZ

Change Project Manager de Randstad HR Solutions

JOSEP TURA

Director Corporatiu del grup FLUIDRA

X
X