Menu

Sóc traductora-intèrpret de formació. Opino que dominar un idioma et permet viure una altra vida diferent i em vaig esforçar molt per poder viure’n sis.

Presidenta del Foro RRHH.
Directora de Recursos Humans de Baker McKenzie Barcelona

BIOGRAFIA

Em dic Sílvia i vaig néixer a Barcelona el dia en què Catalunya s’omple de roses i de llibres pels carrers.

Sóc traductora-intèrpret de formació. Opino que dominar un idioma et permet viure una altra vida diferent i em vaig esforçar molt per poder viure’n sis.

Vaig descobrir la meva vocació per les persones de casualitat, precisament fent passar les proves d’idiomes orals a uns candidats i, com a resultat, vaig decidir donar un gir a la meva carrera l’any 2002. Em vaig formar i especialitzar en Recursos Humans amb l’esperança de poder ajudar a les persones en la recerca i desenvolupament de la seva trajectòria professional.

Després d’una etapa centrada en la consultoria en selecció de personal, m’he dedicat des de fa anys a direcció de recursos humans en firmes de serveis de caràcter internacional. Actualment sóc Directora de Recursos Humans de Mandarin Oriental, Hotel & The Residences Barcelona.

Llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona UAB i Traductora-intèrpret jurada en llengua catalana. Màster en Direcció de Recursos Humans per EAE Business School i Màster en Direcció i Organització del Capital Humà per la Universitat Politècnica de Catalunya UPC, amb matrícula d’honor i beca al millor expedient de la seva promoció i Programa enfocat en Direcció Estratègica de Recursos Humans per IESE .

Escriure sobre el món de les persones i les seves relacions amb les empreses és una de les meves passions. Sóc autora dels llibres “Solo puede quedar uno. Diario de un proceso de selección “ i “El Empleado es el Rey”, publicats tots dos per Plataforma Editorial i coautora del llibre “Cómo construir la Experiencia de Empleado” per Lid Editorial. També sóc col.laboradora habitual de diaris i conferenciant en universitats i escoles de negocis.

El mar, viatjar, els animals i l’art són altres de les meves passions. Em declaro enamorada de Barcelona, ​​tot i que part del meu cor per motius familiars està al Delta de l’Ebre, al poble de l’Ampolla, lloc d’inspiració on han nascut molts dels meus articles i xerrades.

El nostre equip

DANIEL INIESTA

Director de Persones de Fundació Jesuïtes Educació

ANTONIA CERRUDO

Vicepresidenta. Directora de Desenvolupament de Persones a Fira de Barcelona

MERCHE FERNÁNDEZ

Especialista en Carreres professionals i Talent Management

ISABEL SALAS

Directora de Recursos Humans a Laboratoris Gebro Pharma

NORA SOLÉ

En representació d’ANGED i Directora Regional de RRHH de Leroy Merlin

SANDRA RAMOS

En representació de fedeQuim i HR Director Akzo Nobel Decorative Paints Spain

ASSÍS DE RIBA

HR Director – ICF Institut Català de Finances

DAVID CAMPOS

Human Resources Director at Volkswagen Group España Distribución

ROSA NÚÑEZ

HR Manager Nike Emea South

FRANCESC MULERO

HR Business Partner Manager a la Damm

GLÒRIA CARRASCO

HR Director Bimbo Iberia a Grupo Bimbo

Mª. JOSÉ ÁLVAREZ

Change Project Manager de Randstad HR Solutions

JOSEP TURA

Director Corporatiu del grup FLUIDRA

X
X