Menu

‘Ja n’hi ha prou, centrem-nos en la recuperació’

Després de diverses setmanes de greus actes de violència i saquejos a la ciutat de Barcelona i en altres indrets del país, els empresaris catalans reclamen de manera unitària, urgent i imminent, a través del manifest ‘Ja n’hi ha prou, centrem-nos en la recuperació’, la condemna d’actes vandàlics sense precedents i exigeixen responsabilitat política al Govern de la Generalitat i a l’Ajuntament de Barcelona i dóna suport total als cossos de seguretat.

Els actes vandàlics d’aquests dies i les imatges que s’han ofert al món comprometen el futur de Barcelona i de Catalunya. No només afecten amb greus i importantíssims danys a la propietat pública i privada, sinó que són el pitjor reclam per a les inversions estrangeres i fan mal en aquests moments a l’economia de Catalunya, especialment afectada per la crisi sanitària i social derivada de la pandèmia, provocant greus repercusions en la recuperació del teixit comercial i empresarial.

Per aquest motiu, més de 300 entitats del món econòmic, cultural i social de Catalunya s’han adherit al manifest en defensa de solucions imminents per aturar aquesta situació insostenible que perjudica greument l’avenç del país.

Llegeix aquí el manifest

Descarregar

Organitzacions adherides

Coneix-les

Per donar el teu suport completa el següent formulari:

X
X