Dona i Empresa

Dona i empresa

Foment del Treball ha constituït la Comissió Dona Empresa dedicada a donar una visió empresarial a les diverses veus sobre la igualtat de gènere en el món econòmic i empresarial. La nova Comissió Dona i Empresa la presideix Maria Helena de Felipe, vicepresidenta de Foment, i treballarà perquè l’organització tingui també un posicionament propi en relació a un dels grans reptes actuals com és l’apoderament econòmic de la dona.

La nova Comissió Dona i Empresa de Foment comptarà amb l’assessorament de tres expertes de reconegut prestigi com són Núria Chinchilla (Directora del Centre Internacional Treball i Família de l’IESE), Elizabeth Trallero (Associació Espanyola de Directius i European Women ‘s Management Development), i Sara Berbel (directora d’Empowerment Hub).

La Comissió està integrada majoritàriament per empresàries i directives d’empreses i associacions vinculades a Foment.

Línies d'acció

  • Oferir una visió empresarial de la igualtat de gènere a partir de la detecció de la manca de pràctiques concretes que acompanyen habitualment les polítiques d’igualtat en les empreses.
  • Ressaltar el valor de la flexibilitat laboral per promoure una efectiva igualtat de gènere, el valor de la diversitat com a element que pot contribuir a la competitivitat empresarial, o la importància de la racionalització horària per evitar la renúncia, especialment per part de la dona, a llocs de responsabilitat en el si d’una empresa.
  • Ajudar a acabar amb els desavantatges salarials, de promoció o selecció que per a les dones suposen un veritable sostre de vidre.
  • Treballar, a través d’accions formatives, sobre l’anomenat sostre de ciment, és a dir, els conflictes que la baixa autoestima professional generen en moltes dones

Actualitat

Activitats

gener, 2020

9gen9:00- 10:00Activitat finalitzadaInnovation Breakfast "Els límits de l'IoT"9:00 - 10:00 Foment del TreballCategoria:Innovació

30gen9:15- 11:30L'atracció del talent digital, un repte en majúscules per a les empreses9:15 - 11:30 Categoria:Forum Recursos Humans

Nuestro equipo

Mª Helena de Felipe

Presidenta Comissió Dona i Empresa

César Sánchez

Secretari de la Comissió Dona i Empresa

Mar Sánchez

Coordinadora

X