Menu

noviembre, 2018

22nov12:0014:00Actividad finalizadaIX Edició Premis Atlante. Invitació a l'acte de lliurament.Acto de entrega12:00 - 14:00 Foment del Treball Sala MagnaC =Prevenció de Riscos LaboralsACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Detalles del evento

IX Edició Premis Atlante.

Invitació a l’acte de lliurament

 

L’origen

 

L’any 2002, Foment del Treball Nacional, a través de l’Oficina de Prevenció de Riscos Laborals, va decidir convocar la primera edició dels Premis Atlante amb la finalitat d’estimular, impulsar i incentivar positivament la tasca efectuada per les empreses en la implementació efectiva de la prevenció de riscos laborals..

 

L’objectiu

 

L’Oficina de Prevenció de Riscos Laborals de Foment del Treball Nacional ha considerat oportú convocar laIX Edició dels Premis Atlanteamb l’objectiu de contribuir a la creació d’una autèntica cultura de la prevenció mitjançant el reconeixement públic de les accions preventives i bones pràctiques desenvolupades per les empreses.

Podent presentar candidatura totes aquelles empreses domiciliades o amb seu social a qualsevol de les províncies espanyoles.

 

Les categories

 

Els Premis Atlante es convoquen en dues modalitats diferents: petita i mitjana empresa (fins a 249 treballadors) i gran empresa (més de 250 treballadors). A més, els guardons als quals poden optar les empreses que concorrin als premis es distribueixen en cinc categories diferents:

  • Elements d’integració de la prevenció de riscos laborals, per tal de reconèixer les accions d’implementació de la prevenció de riscos laborals en el sistema de gestió general de l’empresa (procediments preventius, instruccions de treball, coordinació entre empreses, integració de sistemes de gestió, etc.) Que tinguin com a objectiu la integració efectiva i estable de la prevenció en l’organització i funcionament de l’empresa.
  • Mesures preventives aplicades, per tal de reconèixer als autors o empreses que hagin implantat mesures preventives pràctiques que tinguin com a objectiu la millora de les condicions de seguretat i salut.
  • Iniciatives de sensibilització, informació i/o formació, amb l’objectiu de distingir a les empreses que hagin contribuït a la creació, promoció i divulgació de la cultura de prevenció de riscos laborals mitjançant el desenvolupament de campanyes, programes i productes nous.
  • Trajectòria professional, per tal de reconèixer els mèrits i la contribució de persones físiques, jurídiques, entitats, institucions i òrgans de participació en la investigació i promoció de la prevenció de riscos laborals.
  • Premi Especial del Jurat, que es podrà convocar a proposta del Jurat, per reconèixer a la persona o persones, empreses o institucions que s’hagin distingit d’una manera especial en el camp de la prevenció de riscos laborals i que no hagin estat considerades en les categories anteriors.

 

El contenido de esta publicación es responsabilidad exclusiva de la entidad ejecutante y no refleja necesariamente la opinión de la Fundación Estatal para la Prevención de Riesgos Laborales.

Organizador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

Foment del Treball Sala MagnaVia Laietana, 32, 08003 Barcelona

X
X