Menu
Carrefour Taiwan B2B

desembre, 2019

2des - 4Tot el diaCarrefour Taiwan B2BSector Agroalimentari (carnis i embotits)(Tot el dia) seu de PRODECAC:Internacional

Hora

desembre 2 (Dilluns) - 4 (Dimecres)

Ubicació

seu de PRODECA

Gran Via de les Corts Catalanes, 620 pral. Barcelona

Detalls

Prodeca organitza una trobada B2B amb els caps de compra de carnis i embotits de la cadena Carrefour Taiwan, que tindrà lloc el dia 2 de desembre  a la seu de Prodeca (Gran Via de les Corts Catalanes, 620, pral. de Barcelona).

Aquesta actuació s’emmarca en el projecte de promoció continuada Club Taiwan Catalunya organitzat per Prodeca, amb la col.laboració de les associacions Anafric, Fecic, Foment del Treball i Pimec.

A QUI VA ADREÇAT

Aquesta actuació va adreçada a les empreses del sector de la carn i dels embotits que disposin d’homologació per a exportar a Taiwan.

ORGANITZACIÓ DE LA JORNADA B2B I VISITES A FÀBRIQUES

Reunions B2B

Les reunions B2B amb els caps de compra respectius de carn i d’embotits es portaran a terme a la seu de Prodeca el dilluns 2 de desembre de 2019.

Les reunions seran individuals, d’acord amb el calendari que s’estableixi, i tindran una durada aproximada de 40 minuts. S’habilitaran dos espais de reunions, un per a carnis i un altre per a embotits. Les reunions es faran consecutivament, i els horaris s’assignaran per sorteig.

En cas que una empresa vulgui aportar producte per a tast, haurà de fer-se càrrec de la preparació i els materials necessaris.

Visites a plantes elaborades

Els dies 3 i 4 de desembre es reserven per a visites a plantes elaboradores de carn i d’embotits.

Les empreses que vulguin optar a una visita a planta per part de Carrefour Taiwan ho hauran de fer constar en el full d’inscripció. En cas que hi hagi una demanda superior al temps disponible per visites, es procedirà a triar mitjançant sorteig públic les visites a realitzar.

COST DE PARTICIPACIÓ

El cost de participació en aquesta actuació es de 300€ + IVA per empresa.

TERMINI D’ADMISSIÓ DE SOL.LICITUDS

La data límit per a inscripcions és el 22 de novembre de 2019.

CARREFOUR TAIWAN

La cadena Carrefour es va implantar a Taiwan l’any 1989 amb un joint-venture amb el soci Uni-president, el conglomerat alimentari més gran d’Àsia.

Carrefour Taiwan disposa de 63 hipermercats i 53 supermercats al país. Actua amb autonomia respecte de la matriu francesa.

Prodeca manté un acord amb Carrefour Taiwan per al desplegament d’una promoció permanent de productes catalans a través dels seus establiments, i que seran seleccionats a través de les trobades B2B organitzades a Barcelona.

 

MÉS INFORMACIÓ 

Per a més informació i aclariments, us podeu adreçar a:

Cristina Ciurana

cciurana@gencat.cat

Susana Barquín

sbarquin@gencat.cat

Telèfon: 93.552.48.20

Organitzador

Internacional Plaça Rovira i Trias, 8

X