Causes de la Rotació Voluntària en les empreses

novembre, 2017

13nov9:00- 11:00Activitat finalitzadaCauses de la Rotació Voluntària en les empreses9:00 - 11:00 Edifici Media-TIC (Cibernarium)Categoria:Forum Recursos Humans

Inscriu-te a l'activitat

Inscriu-te de manera gratuïta a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dilluns) 9:00 - 11:00

Ubicació

Edifici Media-TIC (Cibernarium)

Carrer de Roc Boronat, 117 - 08018 Barcelona

Detalls

Cada vegada són més les persones que decideixen abandonar el seu treball de forma voluntària. A Espanya aquesta xifra s’ha multiplicat per 5 en els últims anys. No obstant això les empreses tenen a la seva mà prevenir aquestes fugides, ja que 9 de cada 10 persones marxen per motius respecte als quals la seva empresa podria haver actuat.

L’estudi “¿Por qué se van?” elaborat per Future for Work Institute evidencia la complexitat de la decisió de deixar voluntàriament un treball. En aquest sentit cal destacar que el 94% de les persones que han participat en aquest estudi declaren que la seva decisió és el resultat de diferents causes.

Així mateix hi ha dos factors que destaquen per sobre de la resta i, és que, tres de cada quatre empleats es van dels seus llocs de treball per causes que tenen a veure amb el seu cap directe o per motius relacionats amb el seu desenvolupament professional.

En aquesta sessió els fundadors de Future for Work Institute, observatori independent sobre el futur del treball i la gestió de les persones en les organitzacions espanyoles, compartiran amb nosaltres els principals descobriments realitzats arran d’aquest estudi.

PROGRAMA :

09:00 h Inauguració
Beatriz Vila, Meeting Leader i Presidenta del Foro RRHH
Jaume Baró, Director of Business Services-Barcelona Activa

09:15 h Presentació de l’Estudi “¿Por qué se van?
Jordi Serrano, Fundador de Future for Work Institute
Santi García, Fundador de Future for Work Institute

10:40 h Col·loqui

11:00 h Cloenda

Patrocinadors: 

Amb la col·laboració de: 

Organitzador

Edifici Media-TIC (Cibernarium)Carrer de Roc Boronat, 117 - 08018 Barcelona

X