Menu

març, 2024

04mar18:3020:00Cicle Bons Llocs de Treball – Institut d’Estudis Estratègics18:30 - 20:00 Foment del TreballC =Foment del TreballACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dilluns) 18:30 - 20:00

Localització

Foment del Treball

Via Laietana, 32-34, Principal, Barcelona

Detalls

Des de l’Institut d’Estudis Estratègics, el think tank de Foment del Treball, pretenem constituir-nos com un espai de trobada, debat i elaboració de propostes per a una major generació de bones ocupacions.

Un treball digne a l’abast de tothom és el primer element legitimador del bon capitalisme i la base indispensable de la democràcia parlamentària. Acostar tots els ciutadans a la possibilitat d’una bona ocupació, entesa com aquella que és sinònima de suficiència i dignitat, que ofereix la possibilitat d’albirar i confiar en un futur estable de treball i decència. Encara estem lluny d’això i, per millorar aquesta qualitat, són necessaris canvis estructurals i estratègics.

Per aquest motiu, des de l’Institut d’Estudis Estratègics hem creat el cicle de jornades “BONS LLOCS DE TREBALL. DEMOCRÀCIA, CREIXEMENT I BENESTAR EN EL SEGLE XXI”. En aquesta tercera sessió, amb el títol “Les tecnologies digitals i la intel·ligència artificial com a motors per a la transformació de l’Administració Pública. Tendències de canvi en el perfil dels llocs de treball de les AAPP ” comptarem amb la presència del Sr. Carlos Losada i la Sra. Karina Gibert. La jornada serà moderada pel Sr. Felip Puig.

 

PROGRAMA

18.30h Benvinguda a càrrec del Sr. Jordi Alberich, vicepresident coordinador de l’Institut d’Estudis Estratègics.

18.45h Sessió de debat “Les tecnologies digitals i la intel·ligència artificial com a motors per a la transformació de l’Administració Pública. Tendències de canvi en el perfil dels llocs de treball de les AAPP” moderada pel Sr. Felip Puig, membre Junta Directiva de l’Institut d’Estudis Estratègics de Foment del Treball i enginyer de Camins amb:

  • Sr. Carlos Losada, professor de Direcció General i Estratègia d’ESADE i exsecretari General d’Administració i Funció Pública.
  • Sra. Karina Gibert, degana Col·legi Enginyers Informàtics de Catalunya i directora del Centre d’Investigació d’IA de la UPC.

20:15h Aperitiu

Organitza:

Organitzador

Institut d'Estudis Estratègics

X
X