Menu

noviembre, 2021

11nov10:0013:00Actividad finalizadaCicle de jornades sobre treball a distància- 2a. Sessió: Oportunitats de les tecnologies. Pla de teletreball10:00 - 13:00 Presencial i online ( Híbrid)C =LaboralACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Jueves) 10:00 - 13:00

Lugar

Presencial i online ( Híbrid)

Detalles del evento

Ja fa més d’un any que va entrar en vigor la norma en matèria de teletreball. Aquesta norma es va aprovar després d’un procés de concertació social que va culminar en l’Acord de Treball a Distància, entre Govern i agents socials.

L’auge d’aquesta modalitat de treball, forçat per la pandèmia, va obligar a construir un marc legal suficient que evités una distorsió de les relacions laborals.

Ara bé, després d’un any, el teletreball ha vingut per quedar-se?, quin serà el teletreball postcovid?. En aquestes dues sessions es pretén analitzar i debatre aspectes tant rellevants com quines oportunitats aporten les tecnologies tant per a les persones treballadores com per a les empreses, requeriments que implica la normativa i quines són les regles bàsiques a nivell de tecnologies que haurien cuidar-se a l’aplicar un pla de teletreball.

Així com, les diferents casuístiques i els aspectes que estan resultant més controvertits en l’aplicació de la nova normativa.

 

2a. Sessió: Oportunitats de les tecnologies. Pla de teletreball. 

Ponent:
Jordi García Viña, Catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de Barcelona.

De què parlarem?:
• Trànsit del teletreball Covid a la nova lley de treball a distància.
• Pla de teletreball.
• Aspectes controvertits i jurisprudència en la matèria.

 

 

Si vol assistir presencialment, formalitzi la seva inscripció aquí

 

Aquest Cicle de jornades manera part dels Plans de Formació de l’Àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per a l’desarrollo de les Funcions relacionades amb el Diàleg social i la Negociació col·lectiva. Expedient núm.TSF082 / 20/0001.

Places presencials limitades. La reserva de plaça es confirmarà personalment per mail.

L’enllaç per connectar-se a Zoom enviarà per correu electrònic el dia abans de l’inici de la jornada.

És imprescindible en formalitzar la inscripció identificar correctament el nom, cognoms (que han de ser les mateixes dades que s’utilitzaran per identificar-se en Zoom) i DNI.

 

 

Amb el suport de : 

Organizador

Relacions Laborals

X
X