Menu

maig, 2023

30mai10:0012:45Activitat finalitzadaClaus per crear un projecte global i deslocalitzat de benestar10:00 - 12:45 C =Prevenció de Riscos LaboralsACTIVITAT FINALITZADA

Inscriu-te ara

Reserves tancades

No pots assistir?Canviar la meva reserva

Horari

(Dimarts) 10:00 - 12:45

Detalls

Claus per crear un projecte global i deslocalitzat de benestar

 

Quines són les claus per crear un projecte global i deslocalitzat de benestar laboral en les empreses deslocalitzades amb seus a nivell internacional i/o a nivell nacional? Quins són els factors fonamentals per aconseguir un bon impacte i anar creixent en participació cada any?

De la mà de diferents bones pràctiques descobrirem com crear un pla de benestar integral, combinant accions presencials i online, pot ajudar a l’empresa no només a fidelitzar el talent, sinó a atraure’l, millorar del benestar de la seva plantilla i el clima laboral implantant una cultura organitzacional que fomenti els 5 pilars del benestar: físic, emocional, financer, social i comunitari.

Coneixerem els principals factors d’èxit per desenvolupar plans de benestar globals i deslocalitzats, comprenent com la tecnologia permet connectar a totes les seus a nivell mundial i/o nacional, com afrontar el desafiament cultural que comporta un projecte de tal magnitud i quins departaments són de vital importància per a l’èxit del projecte.

 

Organitzador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X
X