Menu

març, 2023

28mar9:0014:00Comunicació i Lideratge, dues cares de la mateixa moneda9:00 - 14:00 Foment del TreballC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dimarts) 9:00 - 14:00

Localització

Foment del Treball

Via Laietana 32, Barcelona

Detalls

Foment us convida a una nova sessió formativa de soft skills emmarcada al projecte DIH4CAT, el Digital Innovation Hub de Catalunya.

El Digital Innovation Hub de Catalunya és un ecosistema regional d’innovació sense ànim de lucre, format pels principals agents de suport a la digitalització de Catalunya, que té com a objectiu impulsar la transformació tecnològica de la Petita i Mitjana empresa (amb focus especial en sectors industrials i proveïdors de tecnologia), les start-ups tecnològiques i les entitats públiques.

“Comunicació i Lideratge, dues cares de la mateixa moneda” és una sessió de soft skills amb aplicació pràctica, dissenyada per millorar les teves habilitats interpersonals i directives en un entorn professional.

L’objectiu del curs és desenvolupar competències de Comunicació i Lideratge relacionades amb la comunicació assertiva, l’autoaprenentatge, l’adaptabilitat i la visió estratègica.

La sessió serà impartida per Juanita Acevedo, llicenciada en Administració d’Empreses i màster en Gerència de Màrqueting de la Universitat del Rosari de Colòmbia. És Directora executiva d’Advantage Service i líder de processos de canvi personal amb Actitud i Acció.

Aquesta jornada formativa tindrà lloc el dia 28 de març de 9h a 14h, de manera presencial en la seu de Foment del Treball, utilitzant un format intensiu i dinàmic. Per assistir-hi, empleneu el formulari disponible a l’enllaç següent.

INSCRIPCIÓ

 

X
X