Criteris actuals i conflictius en IVA – 08.10.2019

octubre, 2019

8oct18:00- 19:00Activitat finalitzadaCriteris actuals i conflictius en IVA - 08.10.201918:00 - 19:00 Foment del TreballCategoria:Economia i Fiscalitat

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimarts) 18:00 - 19:00

Ubicació

Foment del Treball

Webinar

Detalls

La intervenció se centrarà en aquelles qüestions més candents i rellevants que es dóna en l’Impost del Valor Afegit, per part d’un dels millors experts en aquest impost, i que se centrarà essencialment en:

La regularització íntegra en l’IVA. Abast i conseqüències

La figura de la repercussió en l’IVA, juntament amb el dret a la deducció de les quotes suportades i repercutides per tercers, fa que l’aplicació del principi de regularització íntegra en l’IVA adquireixi matisos diferents als propis d’altres tributs. En aquest primer apartat s’analitzaran les situacions diverses que es poden presentar en el desenvolupament i com a conseqüència de les actuacions de comprovació de la AEAT.

Estructures mercantils i impacte en l’IVA

Els grups mercantils susciten dubtes rellevants en l’aplicació de l’impost, tant per l’impacte de les operacions d’inversió i de desinversió en el dret a la deducció de l’IVA suportat com pel normal funcionament dels grups mercantils i les vicissituds que d’ell es deriven (finançament intragrup, subjecció a l’IVA de l’activitat de consellers, centralització de costos, etc…). Aquest serà el segon punt d’anàlisi.

Algunes consideracions respecte a operacions internacionals. Quick-fixes

En aquest punt el focus seran les novetats que han d’implantar-se a partir del 1-1-2020, així com l’anàlisi dels problemes previs que han conduït a la seva adopció per a tota la UE

PROGRAMA

17:50 h. Registre d’assistents

18.00 h. Obertura i presentació  de la Jornada

Sr. Valentí Pich. President. Comissió Economia i Fiscalitat. Foment del Treball

Sr. Joan Pons. Soci. ETL Global

18.10 h.

Ponent:  Sr. Javier Sánchez Gallardo. Vocal d’IVA en el Tribunal Econòmic Administratiu Central.

19.00 h. Col·loqui

Moderado pel Sr. Joan Pons: Soci ETL Global

X