Menu

enero, 2022

20ene12:0013:00Digitalitza't "Automatització de processos de signatura amb Signaturit: quines opcions tens?"12:00 - 13:00 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horario

(Jueves) 12:00 - 13:00

Lugar

Online

Detalles del evento

DIGITALITZA’T

Automatització de processos de signatura amb Signaturit: quines opcions tens?

Us convidem al proper webinar del Digitalitza’t amb Jessica Dussart, Partner Account Manager de Signaturit, que se centrarà a explicar l’automatització dels processos de signatura electrònica.

Tothom ho sap, la signatura electrònica permet signar contractes de manera digital, legal i segura. Tot i això, les possibilitats d’aquesta solució van més enllà. Permet automatitzar els processos de signatura per a una gestió més eficaç. En aquest webinar, s’explicarà com treure’n el màxim profit.

A la primera part, es presentarà la plataforma online de Signaturit i totes les seves funcionalitats que permeten personalitzar, gestionar i seguir els teus processos de signatura.

En una segona part, es veuran les opcions que ofereix Signaturit per automatitzar els teus processos de signatura, des de la generació del contracte fins al vostre arxiu, i l’activació d’accions resultants:
• Crear automatitzacions amb les teves apps habituals via Zapier
• Integrar via API amb el teu programari (CRM, ERP), la teva web o la teva app

S’explicarà com funcionen, amb exemples concrets, i com els vostres partners tecnològics us poden ajudar a crear projectes a mida.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent enllaç:

INSCRIPCIÓ

 

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Organizador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X