Menu

abril, 2022

28abr17:0019:00Digitalitza’t Cap a la següent versió de la teva empresa!17:00 - 19:00 Foment del TreballC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dijous) 17:00 - 19:00

Localització

Foment del Treball

Via Laietana, 32

Detalls

DIGITALITZA’T

Cap a la següent versió de la teva empresa!

La supervivència i el progrés de les organitzacions depèn de la seva capacitat per entendre el seu entorn, adaptar-se de manera dinàmica i donar respostes àgils. T’atreveixes a repensar el model de negoci de la teva empresa? Ets capaç d’anticipar les transformacions del teu sector? I sobretot, saps com traduir les idees en resultats innovadors que aportin valor?

Et convidem a la propera sessió del Digitalitza’t amb l’Alfons Cornella, que se centrarà en explicar el desenvolupament de models de planificació de negoci que s’adaptin a les noves demandes del mercat. En aquest taller, es presentarà un model de visualització i planificació de negoci a mig i llarg termini, fàcil d’entendre, d’explicar i d’assumir per tot l’equip humà de l’organització.

Mostrarem amb exemples reals com s’està produint una transformació del sistema operatiu de negoci per donar resposta a les transformacions del mercat. El model proposat consisteix en quatre elements principals:
– Sensors: entendre les persones per donar respostes
– Tecnologies: detectar tecnologies transformatives i aplicar-les
– Equips: empoderar els equips i orientar-los a l’outcome més que a l’output
– Ecosistemes: generar valor amb altres agents, combinant capacitats

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Alfons Cornella és fundador d’Infonomia i del Institute of Next. Com a consultor de grans empreses, ha dirigit més de 120 projectes d’innovació en tot tipus d’organitzacions, especialment en el sector privat.

Aquesta sessió se celebrarà en format presencial. La sessió s’adreça a les Pimes, de forma prioritària a aquelles que tinguin més de 15 treballadors i vulguin innovar sense saber per on començar. Vols saber què és rellevant per transformar el teu negoci en els propers anys? Revisa aquest document i Registra’t!

INSCRIPCIÓ

 

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X