Menu

febrer, 2022

23feb15:0018:00Digitalitza't "Revisió de casos d’ús d’aplicacions industrials 4.0. Mòdul I: IoT i Indústria 4.0"15:00 - 18:00 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dimecres) 15:00 - 18:00

Localització

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

Revisió de casos d’ús d’aplicacions industrials 4.0. Mòdul I: IoT i Indústria 4.0

Us convidem a la propera sessió del Digitalitza’t amb José López Vicario, que se centrarà en explicar casos d’ús de la Indústria 4.0

Aquesta jornada està adreçada a perfils interessats en l’aplicació de tècniques de tecnologies en la Indústria, com gestors de projectes d’IT, directors d’operacions, directors de seguretat corporativa o enginyers de processos.

L’objectiu d’aquesta sessió és fer una revisió d’un conjunt d’aplicacions industrials per acabar de consolidar el valor que pot generar el paradigma 4.0. Es seleccionaran exemples reals portats a terme a l’actualitat i es presentaran els conceptes principals emprats per la seva formulació: des de la identificació del problema i recol·lecció de les dades fins a l’aplicació de l’algorisme apropiat i presentació de resultats. També es recolliran els interessos dels participants per planificar una sessió posterior orientada  a la integració dels serveis en els processos industrials amb metodologies lean.

Jose López Vicario és Professor Agregat del departament de Sistemes de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes, MBA a l’IESE Business School i  Investigador en l’anàlisi de dades i l’aplicació de tècniques d’aprenentatge en aplicacions industrials (Industry 4.0).

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

 

INSCRIPCIÓ

 

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X