Menu

novembre, 2021

04nov9:3010:30Digitalitza't “Com saber si té sentit aplicar Intel·ligència Artificial al teu negoci. Noves vies de finançar la seva implementació”9:30 - 10:30 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dijous) 9:30 - 10:30

Localització

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

Com saber si té sentit aplicar Intel·ligència Artificial al teu negoci. Noves vies de finançar la seva implementació

Us convidem al proper col·loqui amb Xavier Martí Renom i Emili Murcia Aragonés (Fundadors Dear Intelligence) i Edmon Pallerola Gené (COO de Vallbanc d’Andorra) per debatre sobre “Com saber si té sentit aplicar Intel·ligència Artificial al teu negoci. Noves vies de finançar la seva implementació”.

Dear Intelligence és una startup que neix per aportar solucions als dos frens més importants a l’hora d’implementar la Intel·ligència Artificial (en endavant IA) a les empreses: barrera cultural -sovint es desconeix com la IA pot ajudar el sector empresarial- i barreres al finançament -tecnologia molt nova amb una percepció de risc molt alt-.

A la sessió veurem com han abordat aquests reptes; d’una banda el cultural amb una metodologia a l’abast de qualsevol empresa sigui quina sigui la seva dimensió i de l’altra, el financer, a través del finançament alternatiu que està propiciant les noves lleis de representació digital d’actius. Per complementar la vessant més financera, comptarem amb l’Edmon Pallerola que ens donarà la visió d’un Banc envers les potencialitats d’aquestes noves lleis i com això obre les possibilitats a noves maneres de finançar projectes generadors de rendiments.

La presentació anirà a càrrec de Jordi Bosch, President de la Comissió d’Innovació. Després de la intervenció dels ponents, s’obrirà un torn de preguntes amb els assistents.

Aquesta sessió se celebrarà el proper dijous 4 de novembre de les 9.30 a les 10.30h en format online via Zoom. És imprescindible inscriure-us al següent enllaç.

 

INSCRIPCIÓ

 

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que  acompanya i assessora  a les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X