Menu

abril, 2022

20abr15:0018:00Digitalitza't "Desenvolupament d'aplicacions Machine Learning (2a. sessió). Mòdul formatiu II: IA i aprenentatge automàtic"15:00 - 18:00 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dimecres) 15:00 - 18:00

Localització

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

Desenvolupament d’aplicacions Machine Learning (2a. sessió). Mòdul formatiu II: IA i aprenentatge automàtic

Us convidem a la propera sessió del Digitalitza’t amb Jordi González Sabaté, que se centrarà en explicar el desenvolupament d’aplicacions Machine Learning.

Aquesta jornada està adreçada a perfils vinculats amb el sector tecnològic: data analytics, marketing, product management, business intelligence, RRHH, etc.

En aquesta sessió, cada assistent aplicarà als seus dades diferents algorismes de ML, en grups de trainining-validation-test, provant diferents combinacions, per tal de trobar el millor model que s’adapti a les dades. Es treballarà la visualització dels models sobre les dades, per comprendre com es comporta cada solució. Es mirarà si hi ha biaix i es generaran diferents mètriques per entendre bé els punts forts i dèbils dels models escollits..

Jordi González Sabaté és investigador del Centre de Visió per Computador i professor titular del departament de Ciències de la Computació de la UAB, així com co-fundador de diverses start-ups com Care Respite o Visual Tagging Services.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents. Aquesta sessió se celebrarà  en format online.

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent enllaç.

INSCRIPCIÓ

 

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X