Menu

abril, 2022

06abr15:0018:00Digitalitza't "Desenvolupament d’aplicacions Machine Learning (1a sessió). Mòdul formatiu II: IA i aprenentatge automàtic"15:00 - 18:00 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dimecres) 15:00 - 18:00

Localització

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

Desenvolupament d’aplicacions Machine Learning (1a sessió). Mòdul formatiu II: IA i aprenentatge automàtic

Us convidem a la propera sessió del Digitalitza’t amb Jordi González Sabaté, que se centrarà en explicar el desenvolupament d’aplicacions Machine Learning.

Aquesta jornada està adreçada a perfils interessats en l’aplicació de tècniques de tecnologies en la Indústria, com gestors de projectes d’IT, directors d’operacions, directors de seguretat corporativa o enginyers de processos.

En aquesta sessió, cada assistent explicarà el problema i la base de dades que ha escollit, i es determinarà quin tipus de problema de ML es voldrà tractar: regressió, classificació o clustering. Es farà un anàlisi dels atributs per entendre les dades, descartar soroll, i tractar dades errònies.

Jordi González Sabaté és investigador del Centre de Visió per Computador i professor titular del departament de Ciències de la Computació de la UAB, així com co-fundador de diverses start-ups com Care Respite o Visual Tagging Services.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent enllaç.

INSCRIPCIÓ

 

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X