Menu

març, 2022

23mar15:0018:00Digitalitza't "Fonaments bàsics de la IA i el Machine Learning. Mòdul formatiu II: IA i aprenentatge automàtic"15:00 - 18:00 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dimecres) 15:00 - 18:00

Localització

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

Fonaments bàsics de la IA i el Machine Learning. Mòdul formatiu II: IA i aprenentatge automàtic

Us convidem a la propera sessió del Digitalitza’t amb Jordi González Sabaté, que se centrarà en explicar els fonaments bàsics de la Intel·ligència Artificial i Machine Learning.

Aquesta jornada està adreçada a perfils interessats en l’aplicació de tècniques de tecnologies en la Indústria, com gestors de projectes d’IT, directors d’operacions, directors de seguretat corporativa o enginyers de processos.

L’objectiu d’aquesta sessió és introduir la base matemàtica de les 3 tasques més importants del ML: regressió, classificació i clustering; explicar de les mètriques i de l’avaluació d’experiments per a entendre i interpretar correctament els resultats obtinguts; exemplificar casos d’ús de la plataforma Kaggle amb Jupyter Notebooks.

Jordi González Sabaté és investigador del Centre de Visió per Computador i professor titular del departament de Ciències de la Computació de la UAB, així com co-fundador de diverses start-ups com Care Respite o Visual Tagging Services.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent enllaç.

INSCRIPCIÓ

 

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X