Menu

febrero, 2022

17feb12:0013:00Digitalitza't "Fart de tanta paperassa legal i signatura física? T'ensenyem com digitalitzar fàcilment els processos de signatura (i baix cost)."12:00 - 13:00 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horario

(Jueves) 12:00 - 13:00

Lugar

Online

Detalles del evento

DIGITALITZA’T

Fart de tanta paperassa legal i signatura física? T’ensenyem com digitalitzar fàcilment els processos de signatura (i baix cost).

Us convidem al proper webinar del Digitalitza’t amb Clara Escolano, Account Executive de Signaturit, que se centrarà a explicar l’automatització dels processos de signatura electrònica.

Avui dia, tots estem d’acord que la signatura de contractes en paper ha esdevingut una cosa obsoleta per la pèrdua de temps que suposa en comparació amb la signatura digital. Però totes les empreses encara no han fet el pas cap a la digitalització, i poden tenir reticències per manca d’informació. Per això en aquest webinar volem ajudar a digitalitzar els teus processos de signatura.

En primer lloc, t’ensenyarem tot el que has de saber abans de començar a fer servir la signatura electrònica: legalitat, diferents solucions, beneficis, etc.

Un cop impartida la part teòrica, passarem a la pràctica amb una demostració en viu de la nostra plataforma. Veurem:
– Com enviar un document a signar
– Com fer un enviament per lots
– Com signar un document

Veuràs que no té res de complicat! Podràs començar a signar tots els teus documents de manera digital, amb la simplicitat que ofereix aquesta eina.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Podeu confirmar la vostra assistència al següent enllaç:

INSCRIPCIÓ

 

Digitalitza’t es un programa impulsado por Foment del Treball con el apoyo del Departamento de Empresa y Trabajo de la Generalitat de Catalunya que acompaña y asesora a las empresas en el camino hacia la transformación digital.

Organizador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X