Menu

juny, 2022

01jun15:0018:001ª Sessió: Introducció a la gestió de la informació en projectes amb grans volums de dades15:00 - 18:00 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dimecres) 15:00 - 18:00

Localització

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

1ª Sessió: Introducció a la gestió de la informació en projectes amb grnas volums de dades

Us convidem a la primera de tres sessions del Digitalitza’t amb Daniel Franco Puntes, que se centrarà en explicar les arquitectures de les aplicacions web a l’actualitat.

Aquesta jornada està adreçada a perfils relacionats amb processos de tractament d’informació: Gestor de projectes IT o Director d’Operacions, Directors i gestors de dades, etc.

El món de la computació al núvol, Cloud Computing, és un estàndard avui dia, on moltes companyies estan migrant els seus treballs de còmput a serveis remots proporcionats per grans proveïdors de còmput Cloud. Per a petites companyies és una oportunitat de desplegar serveis de manera dinàmica sense una gran inversió. Conèixer què suposa la filosofia Cloud a l’estratègia IT de la teva companyia serà clau per alinear esforços i aprofitar els avantatges de la tecnologia avui dia. A totes les companyies, tant industrials com de serveis, posem el focus en les dades que fem servir, i per això hem de conèixer quines són les nostres fonts de dades i definir un model de dades per poder processar-les i extreure informació útil per a la presa de decisions. Una visió de tota la cadena de valor de la dada, des d’on s’origina (sensors, terminals remots, interacció a pàgines web, xarxes socials…) usant tecnologia Internet of Things (IoT) per recollir totes les dades que ens interessa, ens permetrà tenir control de la situació i poder anticipar-nos a la presa de decisions.”

Daniel Franco Puntes és Professor titular del departament d’Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Aquesta sessió se celebrarà el proper dimecres 1 de juny de 15 a 18h en format online.

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent enllaç

 

INSCRIPCIÓ

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X