Menu

març, 2022

09mar15:0018:00Digitalitza't "Introducció a la Intel·ligència Artificial i al Machine Learning. Mòdul formatiu II: Intel·ligència Artificial i aprenentatge automàtic"15:00 - 18:00 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dimecres) 15:00 - 18:00

Localització

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

Introducció a la Intel·ligència Artificial i al Machine Learning. Mòdul formatiu II: Intel·ligència Artificial i aprenentatge automàtic

Us convidem a la propera sessió del Digitalitza’t amb Jordi González Sabaté, que se centrarà en explicar els conceptes d’Intel·ligència Artificial i Machine Learning.

Aquesta jornada està adreçada a perfils interessats en l’aplicació de tècniques de tecnologies en la Indústria, com gestors de projectes d’IT, directors d’operacions, directors de seguretat corporativa o enginyers de processos.

L’objectiu d’aquesta sessió és explicar el context en el que s’està produint una autèntica revolució en el tractament de dades, dels conceptes bàsics d’Intel·ligència Artificial i Machine Learning, dels casos d’ús més importants, i dels perills com els bias, els deepfakes o la pèrdua de privacitat.

Jordi González Sabaté és investigador del Centre de Visió per Computador i professor titular del departament de Ciències de la Computació de la UAB, així com co-fundador de diverses start-ups com Care Respite o Visual Tagging Services.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent enllaç.

INSCRIPCIÓ

 

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X