Menu

febrero, 2022

09feb15:0018:00Digitalitza't "Introducció als sistemes IoT i l’aplicació de tècniques d’IA als dispositius. Mòdul formatiu I: IoT i Indústria 4.0"15:00 - 18:00 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horario

(Miércoles) 15:00 - 18:00

Lugar

Online

Detalles del evento

DIGITALITZA’T

Introducció als sistemes IoT i l’aplicació de tècniques d’Intel·ligència Artificial als dispositius. Mòdul formatiu I: IoT i Indústria 4.0

Us convidem a la propera sessió del Digitalitza’t amb Jordi Carrabina, que se centrarà en explicar el concepte i aplicacions dels sistemes d’Internet of Things.

Aquesta jornada està adreçada a perfils interessats en l’aplicació de tècniques de tecnologies en la Indústria, com gestors de projectes d’IT, directors d’operacions, directors de seguretat corporativa o enginyers de processos.

L’objectiu de la sessió és proporcionar una visió general introductòria als conceptes fonamentals dels sistemes Internet of Things i els seus principals elements atenent als elements microelectrònics i la seva connectivitat, la gestió de l’energia i el tractament de la informació que poden realitzar. Es farà una introducció a les noves capacitats d’aplicació de tècniques d’aprenentatge per aquests sistemes atenent a les fortaleses i debilitats principals en un conjunt de casos d’estudi industrial en àmbits de salut i ciutats intel·ligents.

Jordi Carrabina és Catedràtic del departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics de la UAB, Director del Centre de Prototips i Solucions Hardware-Software i Coordinador del Màster oficial en Internet dels objectes per a la salut digital.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent enllaç.

 

INSCRIPCIÓ

 

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Organizador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X