Menu

septiembre, 2022

28sep16:0018:00Digitalitza’t “Invitació al Tour a Tech Barcelona orientat a la digitalització de processos” – 28 de setembre de 2022. Apunta’t!16:00 - 18:00 Tech BarcelonaC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horario

(Miércoles) 16:00 - 18:00

Detalles del evento

Digitalitza’t “Invitació al Tour a Tech Barcelona orientat a la digitalització de processos”

El proper 28 de setembre a les 16h, et convidem a fer una immersió a l’ecosistema digital i tecnològic a través de Tech Barcelona.

La jornada constarà d’una visita a la seu principal del Tech Barcelona, el Pier01 per coneixer companyies que estan millorant tota la digitalització de processos com són Artefacto, Factic i Omnios.

VISITA

Visita i tour pel Pier 01 – Miquel Martí, CEO de Tech Barcelona

Introducció Maria Mora, Directora d’innovació de Foment del Treball

Pitch Adrià Quintana, Cofounder i CEO de Factic.  FACTIC desenvolupa una solució SaaS per a la indústria 4.0 que proporciona intel·ligència i connectivitat al món per automatitzar la presa de decisions i gestionar millor una fàbrica.

Pitch Frederic Dalmau i Arnal, Founder Partner at ARTEFACTO E2E and SpinUp.Studio. Fins quan seguirà sent el teu model de negoci viable? Has de fer alguna cosa amb aquella “cosa’ que no funciona? Hauries de posar en marxa aquesta idea que et ronda el cap? Sents que l’equip no assimila les noves propostes? Té sortida aquest nou producte o servei? Tens un ARTEFACTE del futur entre les mans i pots fer-lo servir per aconseguir les respostes que busques.

Pitch Albert Iruela, Cofounder de Omnios OMNIOS ofereix solucions d’intel·ligència artificial per al futur: Optimització del tractament d’informació i presa de decisions.

Tots ells ens explicaran la proposta de valor, quan neix la idea, a què dóna resposta, en quin moment es troba el sector i quins son els reptes de futur.

La sessió serà el 28 de setembre de 16.00 a 18.00, al Pier01, Pl. de Pau Vila, 1, 08003 Barcelona. El punt de trobada serà a la porta del Pier a les 15’50h.

Les places són limitades i únicament podran participar les empreses que hagin confirmat prèviament la seva assistència en el següent enllaç.

 

INSCRIPCIÓ

 

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital.

 

 

Organizador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X