Menu

maig, 2021

05mai10:0011:00DIGITALITZA'T - "Les palanques del canvi Indústria 4.0 i Digital twins"10:00 - 11:00 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dimecres) 10:00 - 11:00

Localització

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

Les palanques del canvi Indústria 4.0 i Digital twins

Us convidem al proper Webinar de Digitalitza’t que comptarà amb la ponència de Pau Fonseca, Co-director del Máster Industria 4.0 de la Fundació Politècnica de Catalunya i Doctor en Estadística i Investigació Operativa i Jordi Montero, professor de l’assignatura de simulació del Departament d’Estadística i Investigació Operativa i desenvolupador d’estudis de simulació, des de l’inLab FIB, per a diferents empreses dels sectors de la indústria, logística i serveis. Aquesta sessió tractarà sobre Les palanques del canvi Indústria 4.0. Digitalitza’t és un projecte impulsat per Foment del Treball que acompanya les empreses, especialment les pimes, en el camí cap a la transformació digital.

Els ponents exposaran quines són actualment les diverses palanques associades a la Indústria 4.0 i s’explicarà com la simulació pot esdevenir una eina vàlida per a la implementació d’un bessó digital que permeti reduir la incertesa del risc del negoci.. El “digital twin” o bessó digital és la doble representació digital, que uneix la dualitat del disseny i l’operació, en productes o instal·lacions industrials i que s’ha de gestionar com un tot, des de la perspectiva empresarial i dels seus sistemes d’informació.

Després de la intervenció, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X