Menu

enero, 2022

19ene17:3018:30Digitalitza't “Programa Kit Digital amb el Sr. Alberto Martínez Lacambra"17:30 - 18:30 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horario

(Miércoles) 17:30 - 18:30

Lugar

Online

Detalles del evento

DIGITALITZA’T

Programa Kit Digital amb el Sr. Alberto Martínez Lacambra”

Us convidem a una sessió monotemàtica del programa Kit Digital amb el Sr. Alberto Martínez Lacambra, director general de Red.es.

El programa Kit Digital està dotat d’un pressupost total de 3.067 milions d’euros i té com a objectiu ajudar a digitalitzar pimes i autònoms de tot el territori nacional. A través de diferents convocatòries, els beneficiaris rebran un ajut en forma de bono digital per contractar les solucions disponibles al Catàleg de Solucions de Digitalització del Programa, recollit a la plataforma Acelera Pyme.

Els Agents Digitalitzadors Adherits seran els que podran prestar les solucions de digitalització objecte de subvenció sempre i quan hagin formalitzat la seva adhesió al programa.

La jornada abordarà les convocatòries que estan previstes aquest any per les empreses i es centrarà en el procés d’adhesió dels agents digitalitzadors – publicat aquesta setmana-  amb l’objectiu de resoldre els dubtes de procediment, justificació i formalització dels acords.

La presentació de la sessió anirà a càrrec de l’Anna M. Sanchez Granados, presidenta de la comissió de Societat Digital. La sessió es durà a terme de forma telemàtica via Zoom. Es imprescindible confirmar assistència al següent enllaç per accedir-hi.

INSCRIPCIÓ

 

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Organizador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X