Menu

novembre, 2021

11nov16:0017:30Digitalitza't “Punt de partida per assegurar una bona Diagnosi en Transformació Digital 4.0 per a la pime”16:00 - 17:30 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dijous) 16:00 - 17:30

Localització

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

Punt de partida per assegurar una bona Diagnosi en Transformació Digital 4.0 per a la pime

Ets una PIME i t’interessa iniciar un procés de transformació digital per optimitzar els processos claus del teu negoci?
Has fet la reflexió del que tot això comporta des d’un punt de vista estratègic i integral?
Tens clar quins àmbits del teu negoci son susceptibles de millorar durant aquest procés i de quina manera?
Sabries mesurar el punt de partida des del qual comences per a poder definir uns objectius reals i assolibles?

Et convidem a participar d’una nova sessió Digitalitzat on durem a terme un procés de reflexió estratègica per conèixer els àmbits en els qual la teva empresa pot definir un Pla de Transformació Digital i quins podrien ser els potencials beneficis de la seva futura implementació. Durant la jornada aportarem eines i criteris que ajudaran a mesurar el grau de maduresa digital de l’empresa en els següents àmbits: Transformació del model de negoci, Organització i persones, Productes i/o serveis orientats a client, Processos intel·ligents, Tecnologies, dades i analítica & Ecosistema de negoci obert.

En aquest sentit, abordarem el procés de reflexió inicial necessari per a la definició d’un full de ruta i posterior diagnosi 4.0 que inclogui la identificació d’oportunitats de millora orientades a la incorporació de noves tecnologies que propicií un canvi estratègic, organitzatiu i cultural cap a la indústria 4.0.

Aquesta sessió se celebrarà el proper dijous 11 de novembre de les 16 a 17.30h en format online via Zoom. És imprescindible inscriure-us al següent enllaç,

 

INSCRIPCIÓ

 

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que  acompanya i assessora  a les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X