Menu

febrer, 2022

16feb15:0018:00Digitalitza't "Reptes dels projectes amb Intel·ligència Artificial sobre sistemes de baix consum. Mòdul formatiu I: IoT i Indústria 4.0"15:00 - 18:00 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dimecres) 15:00 - 18:00

Localització

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

Reptes dels projectes amb Intel·ligència Artificial sobre sistemes de baix consum. Mòdul formatiu I: IoT i Indústria 4.0

Us convidem a la propera sessió del Digitalitza’t amb Jordi Carrabina, que se centrarà en els desafiaments de projectes amb Intel·ligència Artificial.

Aquesta jornada està adreçada a perfils interessats en l’aplicació de tècniques de tecnologies en la Indústria, com gestors de projectes d’IT, directors d’operacions, directors de seguretat corporativa o enginyers de processos.

L’objectiu de la sessió és descriure els objectius i reptes actuals que s’han de resoldre quan es volen aplicar tècniques d’aprenentatge automàtic en projectes que funcionen sobre sistemes computacionals de baix consum (embedded Systems). D’altra banda, també es mostraran casos orientats a aplicacions en ciutats intel·ligents i aplicacions en l’àmbit de la salut.

Jordi Carrabina és Catedràtic del departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics de la UAB, Director del Centre de Prototips i Solucions Hardware-Software i Coordinador del Màster oficial en Internet dels objectes per a la salut digital.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent enllaç.

 

INSCRIPCIÓ

 

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X