ANUL·LAT. Doing Business with Moscow Region

octubre, 2019

18oct9:00- 11:30ANUL·LAT. Doing Business with Moscow RegionOportunidades de negocio e inversión en la Región de Moscú9:00 - 11:30 Foment del TreballCategoria:Foment del Treball,Internacional

Hora

(Divendres) 9:00 - 11:30

Ubicació

Foment del Treball

Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

Detalls

A l’actualitat, la Regió de Moscou aporta el 5% del producte interior brut de Rússia i ocupa el segon lloc al país en termes de producte regional nacional – al voltant de $ 55 mil milions a l’any, i el segon lloc en termes de població – al voltant de 7,4 milions. Cada any, la població de la Regió de Moscou augmenta en 100 mil persones. Aquesta concentració de recursos – humans, infraestructurals, industrials – crea oportunitats úniques per iniciar un negoci en qualsevol sector de l’economía.

S’han desenvolupat i s’estan implementant més de 60 mesures diferents de suport empresarial a la Regió de Moscou: incentius fiscals únics, compensació pels costos de crear instal·lacions de les xarxes d’infraestructura, assignació de terrenys sense licitació i preferències duaneres per a inversors estrangers. A més, s’han creat al voltant de 80 llocs d’infraestructura per a la construcció de noves indústries amb gas, electricitat, xarxes d’infraestructura i carreteras.

En la jornada comptarem amb la prarticipació del Governador Adjunt de la Regió de Moscou, Sr. Vadim Jrómov; qui presentarà el potencial d’inversió de la regió, amb representants del Ministeri d’Inversió i Innovació, directors de les companyies administradores dels parcs industrials més grans de la regió i les oficines de representació de companyies espanyoles que ja han localitzat la seva producció a la Regió de Moscou.

PROGRAMA

09:30 h.    Registre d’assistents

10:00 h.   Benvinguda

Representant. Foment del Treball

Sr. Carlos Prieto Gómez. Subdelegat del govern a Barcelona

Sr. Aleksandr Pankóv. Cònsol General de Rússia a  Barcelona

Sr. Vadim Jrómov. Governador Adjunt  de la Regió  de Moscou

10:15 h.   Presentació de la capacidad d’inversió de la Regió  de Moscou

Sr. Vadim Jrómov. Governador Adjunt de la Regió de Moscou

10:30 h. Presentació de: infraestructures d’inversions, mesures de suport als inversors a nivell federal i regional (exempcions fiscals, tractament en zones econòmiques especials, suport a les empreses industrials, agroindustrials, empreses petites i mitjanes) mètodes de suport administratiu durant l’execució de projectes d’inversió.

 Sr. Antón Lóguino. Viceministre d’Inversions i Innovacions

10:45 h. Presentació dels parcs  industrials i zones econòmiques especials de la Regió de Moscou

10:55 h. Implantar-se a Rússia – bones pràctiques

Sr. José Ignacio Pradas. Director territorial de Comerç i  de ICEX Catalunya

11:10 h.  Històries de èxit (projectes portats a terme a la Regió de Moscou)  

11:30 h. Sessió Q & A (preguntes i respostes)

               Coffee break & General Netwoking

 

  • Les empreses amb idees d’inversió a Rússia  poden mantenir reunions G2B (Goverment to Business), prèvia sol·licitud al mail (olga.silva@dabrics.com), indicant el tema de conversa i adjuntant  un perfil d’empresa.

 

 

Organitzador

Internacional Foment Internacional

X