Menu

gener, 2024

25gen9:3011:00Foro RRHH – EDGERS: LIDERAR PER AL FUTUR9:30 - 11:00 Foment del TreballC =Forum Recursos HumansACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dijous) 9:30 - 11:00

Localització

Login required to see the information Login

Detalls

 

 

En un context tan canviant com el que estem vivint, com haurà de ser el líder, directiu o catalitzador en el si de les empreses del futur? O potser no li haurem de dir directiu? Com hauríem d’anomenar-lo? Quines seran les seves principals responsabilitats? Quines aptituds i capacitats haurà de tenir? Podem esperar que una sola persona tingui aquest ampli espectre d’habilitats de direcció, o no parlarem ja més de directius, en singular, sinó d’equips, en plural?

En un món que vindrà caracteritzat, sens dubte, per l’augment de la complexitat, per una societat regida per multitud d’interrelacions, la funció dels lideratges continuarà sent crítica i les empreses hauran d’identificar aquells professionals inconformistes que viuen entre el present i el futur i anhelen transformar les seves organitzacions.

Però, quines característiques han de tenir els líders del futur? Alfons Cornella (fundador de The Institute of Next) i David Boronat (fundador i president de Multiplica) ens presentaran els 7 atributs que ha de tenir tot líder, tot Edge.

 

PROGRAMA:

► Meeting Leader:

Marta Rodríguez,  membre de la Junta del Foro RRHH i directora d’ Organització,  Persones i Cultura de Mercabarna

►  Dinamitzadores:

Alfons Cornellà, fundador de The Institute of Next

David Boronat, fundador i president de Multiplica

► Cafè- Networking

          Patrocinador:

Organitzador

Foro Recursos Humanos

Foment del TreballVia Laietana, 32-34, Principal, Barcelona

X
X