Menu

febrero, 2023

13feb9:3011:15El futur del treball o el treball del futur. Fireside chat Josep Sánchez Llibre – Chema Casas9:30 - 11:15 Foment del TreballC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horario

(Lunes) 9:30 - 11:15

Lugar

Foment del Treball

Via Laietana, 32-34, Principal, Barcelona

Detalles del evento

 

INSCRIPCIONS

És una evidencia que estem vivint la més gran transformació des de la revolució industrial. La tecnologia i la digitalització han obert un nou paradigma també en el món de les empreses que avança a tota velocitat cap a un canvi d’enfocament en la manera com l’empresa adapta el seu model de negoci al tipus de client d’avui, actualitzant-se als nous hàbits i costums dels usuaris i del mercat.

En la mateixa línia, aquesta transformació afecta directament a les persones que treballen en aquestes empreses ja que, per una banda l’automatització pot arribar a ser substitutiva del treball humà, si bé que, alhora pot ser complementària perquè fa més productives les habilitats humanes.

Aquesta evolució de les tecnologies ens portarà a la creació de nous productes i serveis que comportaran que sorgeixin noves ocupacions i noves maneres de treballar i d’emprendre.

En aquesta sessió, que se celebrarà el proper 13 de febrer en la seu de Foment del Treball (Via Laietana, 32), ens endinsarem en quines seràn les professions del futur i quin serà el futur del treball de les noves generacions.

PROGRAMA

09:30h.- Recepció d’assistents i coffee break

10:00h.- Innovar o innovar: el talent en el segle XXI

              Joan Cruz, Director de Relacions Institucionals, Fundación Telefónica

10:30h.- Fireside chat

    Josep Sanchez Llibre, President de Foment del Treball
    Chema Casas, Director General de Telefónica a Catalunya i Director de Negocis
Verticals de Telefónica España

              Modera: Maria Mora, Directora d’Innovació de Foment del Treball

11:15h.- Networking 

Organizador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X