Menu

abril, 2024

04abr11:0012:00Eleva la teva marca: estratègies efectives al LinkedIn11:00 - 12:00 Foment del TreballC =Innovació,innovació cultural,Societat DigitalACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dijous) 11:00 - 12:00

Localització

Foment del Treball

Via Laietana, 32-34, Principal, Barcelona

Detalls

Us convidem a la pròxima jornada de Foment Oficina Accelera Pime “Eleva la teva marca: estratègies efectives al LinkedIn”, una sessió dissenyada per a proporcionar una comprensió pràctica i detallada de la teva presència en la xarxa social professional més utilitzada a nivell global.

Aprendràs a adaptar la teva estratègia a les necessitats de la teva empresa i a mesurar l’èxit de les teves accions, preparant-te per destacar en l’entorn digital empresarial. Aquesta sessió abasta aspectes tècnics, estratègics i de mesurament per a empreses i usuaris en la plataforma Linkedin.

Des de la personalització de perfils fins a la creació de contingut i anàlisi de mètriques, explorarem estratègies d’ús de Linkedin per gestionar eficaçment la presència empresarial i arribar al nostre públic objectiu. Es ressaltarà la rellevància de tenir una presència digital sòlida tant per a les empreses com per als empleats en Linkedin, destacant la seva estreta relació amb la reputació.

A través d’exemples pràctics i exercicis interactius, els participants obtindran coneixements aplicables per a potenciar la visibilitat i el compromís de la marca en aquesta plataforma líder per a empreses, de manera que creuen comunitat, atreguin a clients potencials i cridin l’atenció de col·laboradors.

Comptarem amb la participació de Carlota Gatius, co-CEO de 202 Digital Reputation, especialista en consultoria estratègica i gestió de projectes digitals amb més de 8 anys d’experiència, i d’Andrea Vera, Project Manager en 202 Digital Reputation experta en gestió de clients i desenvolupament estratègic.

Uneix-te a aquesta jornada el dijous 4 d’abril de 11.00h a 12.30h, presencial en la seu de Foment del Treball (Via Laietana 32). Per participar, és necessari inscriure’s a través del següent enllaç:

INSCRIPCIÓ

X
X