Els líders del futur: coliderant des de l’essència

març, 2019

28març18:00- 21:00Activitat finalitzadaEls líders del futur: coliderant des de l'essència18:00 - 21:00 Foment del TreballCategoria:Forum Recursos Humans

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dijous) 18:00 - 21:00

Ubicació

Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

Detalls

Vivim en una era canviant, que s’adapta a les noves tecnologies a ritmes vertiginosos, una era en la qual es necessita una nova visió en la gestió de persones. Venim d’un model rígid de lideratge patriarcal que s’ha quedat obsolet i les organitzacions necessiten persones que siguin capaces de liderar a través de nous models.

En aquesta sessió, guiada per Nona Martí de Das Consultors, amb més de 20 anys d’experiència en el desenvolupament de persones, és mostraran quines són les claus necessàries per a aquests “líders del futur”, i revisarem les competències necessàries per a poder coliderar des d’un nou lloc: l’Essència.

Ens donaran les claus per a tenir a l’equip compromès, realitzat i amb més consciència sobre si mateix. Parlarem del colideratge en el sentit de cooperació i de com crear una comunitat d’aprenentatge on la persona a més de treballar aportació i contribueixi des del seu propòsit a un lloc millor.

PROGRAMA

18.00 h.Presentació
David Campos, Meeting Leader i membre del Fòrum RH

18:10h. Els líders del futur: Coliderant des de l’essència
Nona Martín, Das Consultors
Carles Cortés, en el seu pas per Benteler Automotive com a Director de RH i posteriorment com a Director General
Juan Antonio Esteban, en el seu pas per Infojobs com a Director General
Alfons López, Director Marineland  Catalunya

20.oo h  Cloenda

Organitzador

X