Menu

maig, 2024

22mai9:4512:45Escenari, límits i gestió de la salut mental en les empreses9:45 - 12:45 C =Prevenció de Riscos LaboralsACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dimecres) 9:45 - 12:45

Detalls

 

Escenari, límits i gestió de la salut mental en les empreses

Des de fa uns anys, s’observa un gir en la prevenció de riscos laborals cap a la cura, foment i promoció de la salut mental en l’empresa. Des de les institucions es comença a tenir en compte la possibilitat d’establir accions en les empreses encaminades a la millora i el control de la salut mental.

L’abordatge de la salut mental en l’empresa és complex i es veu afectat per diverses legislacions com la Llei de Prevenció, la Llei Orgànica de Protecció de Dades, etc., i per altre banda, intervenen diferents actors com la vigilància de la salut, els tècnics en PRL, els delegats de PRL, els departaments de RRHH, compliance, etc. Per aquets motius, es pot concloure que l’abordatge de la salut mental en l’empresa és un assumpte complex i que genera dubtes i temors dins de les empreses.

L’objectiu de la jornada és tractar de posar en clar alguns dubtes i bases per a l’actuació sobre la salut mental en l’empresa i donar a conèixer eines i pràctiques senzilles de Fitness Emocional per fomentar el benestar de les persones i dels equips.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, dirigits a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Expedient núm. STC040/23/000002.

 

 Amb el suport de :

Organitzador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X
X