Menu

julio, 2023

04jul9:3012:50Actividad finalizadaEstratègies d’abordatge de la violència ocupacional9:30 - 12:50 C =Prevenció de Riscos LaboralsACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Martes) 9:30 - 12:50

Detalles del evento

Estratègies d’abordatge de la violència ocupacional

La violència és un important problema de salut pública a nivell mundial prevenible i evitable. Aquesta violència impregna a tots els àmbits de la societat, inclòs l’àmbit laboral i en aquest cas ens referim a la violència ocupacional.

La violència ha de ser erradicada de les organitzacions perquè és un risc per a la seguretat i la salut de les persones treballadores. Per tant, s’ha de gestionar en el marc de la prevenció de riscos laborals.

La violència es pot manifestar de formes diverses, és per això que les estratègies per al seu abordatge també han de ser diverses. La guia que es presenta en aquesta jornada aborda una part de la violència ocupacional, en concret, la referida a les agressions físiques i verbals, tant d’origen intern com extern.

Una de les grans carències en l’abordatge de l’agressió verbal és la dificultat en la seva interpretació com a tal. Una correcta recollida de tota la informació rellevant d’un succés violent és vital per identificar les causes i valorar solucions per evitar la seva repetició. 

El coneixement dels factors que causen una agressió serà el que determini les estratègies per a la seva prevenció o per a la mitigació del dany. 

Per inscriure’s en format on line s’ha de descarregar el programa

Organizador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X
X