Menu

octubre, 2021

19oct19:0020:30Actividad finalizadaFesta de la Primavera: Davant un món VICA ... Actitud HAKA19:00 - 20:30 Foment del TreballC =Forum Recursos HumansACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

43reservasNeeded for the event to happen

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Martes) 19:00 - 20:30

Detalles del evento

Torna el Networking!!! 

Des del Foro RRHH de Foment del Treball estem molt feliços de poder anunciar que torna la Festa de la Primavera en el seu format original! És cert que, amb el retard de data, enguany podríem cridar-la ‘la festa de la postprimavera’… Però almenys l’espera ha valgut la pena, i per fi podrem retrobar-nos amb totes les precaucions sanitàries necessàries. Recuperem així el nostre còctel networking amb un element molt important per a nosaltres els gestors de persones, la comunicació face to face, sense pantalles pel mig. Encara que, per als més internautes, també hi haurà l’opció de seguir la trobada via streaming a través del Zoom de Foment, això sí sense canapès.

En aquesta edició de la #FiestaDeLaPrimavera2021, volem fer un homenatge a tot l’esforç realitzat pels professionals dels departaments de Persones, després d’un any crític enfrontant les conseqüències de la pandèmia, sota el lema #ForPeopleManagers. Perquè més que mai han hagut de vetllar per l’equip humà de les seves organitzacions i estar al seu costat en moments i situacions complexes.

Durant la trobada, que tindrà lloc dimarts que ve 19 d’octubre a les 19.00 hores, a més d’agrair als gestors de persones la labor realitzada, aprofitarem per a donar una “xutada” d’adrenalina vivint una experiència formativa.

Esperem comptar amb la teva participació en aquesta edició tan especial, en què podrem retrobar-nos una vegada ja passades tantes adversitats.

Perquè ara sí, For People Managers!

PROGRAMA

19:00 Benvinguda
Mar Alarcón,
vicepresidenta de Foment del Treball
Sílvia Forés, presidenta del Foro RRHH de Foment del Treball

19:20 Davant un món VICA lideratge HAKA

  • Enfront de la VOLATILITAT proposem HUMILITAT
  • Davant la INCERTESA hem de ser ADAPTATIUS
  • Donada la COMPLEXITAT es requereix KAMBIO
  • En una realitat AMBIGUA la solució és l’AGILITAT

Ponent: Nobert Monfort, CEO de Monfort Ambient Management

20:10 Cloenda de la jornada
Mª Angeles Tejada, directora general  de Public Affairs de Randstad

20:20 Còctel Networking

 

Si desitges assistir telemàticament, formalitza la teva inscripció, aquí

 

PATROCINADOR: 

Organizador

Foment del TreballVia Laietana, 32

X
X