Menu

juny, 2022

21jun19:0021:30Activitat finalitzadaFORO RRHH - FESTA DE LA PRIMAVERA19:00 - 21:30 Palau RequesensC =Forum Recursos HumansACTIVITAT FINALITZADA

Inscriu-te ara

Reserves tancades

No pots assistir?Canviar la meva reserva

Detalls

Ja tenim aquí la Festa de Primavera!

 

Sota el lema “La imaginació és la reina de les facultats”, del poeta francès Charles Baudelaire, aquest any la Festa de la Primavera del Foro RRHH de Foment del Treball et convida a crear, compartir i gaudir d’un esdeviment únic, en el marc del  Palau Requesens. 

Durant la gran cita anual dels gestors de persones, deixarem volar la nostra imaginació per endinsar-nos en el món de la creativitat, i en com d’important és per fer crèixer als nostres equips humans.

Programa: 

19:00h Presentació
Sílvia Forés, presidenta del Foro RRHH de Foment del Treball

19:15h Mesa rodona:
Alexia Herms, responsable d’Estratègia Digital a Stradivarius

Manu Romero, CEO de Departament de Felicitat, i fundador de Future of People Academy®
Betsy Sabaté, Directora Creativa Executiva a Multiplica

Moderadora:
Carme Bonet, coach i practitioner en PNL, facilitadora sistèmica.

20:15h Cloenda
M. Àngels Tejada, Directora General Public Affair a Randstad.

20.30h Còctel

PONENTS:

Carme Bonet

“M’entusiasmo amb els Catacreks Creure per Krear”

 

Lingüista, Postgrau en Creativitat i Innovació per la UPF, Postgrau en Desenvolupament del Talent per la UB, Postgrau en Pensament i Creativitat per la Ramon Llull, Curs Executiu d’Aprenentatge Organitzacional (La Salle_Madrid); coach i practitioner en PNL, facilitadora sistèmica. Fa més de 25 anys que em dedico a la formació i a la facilitació d’aprenentatges en habilitats, competències i actituds.

Experta en persones; audito converses; mobilitzo inquietuds, a través de la creativitat, l’escolta i la comprensió.

Alexia Herms

“La creativitat és poder”

Actualment, és la responsable d’estratègia digital de Stradivarius, una de les marques joves del grup d’Inditex. Amb més de 10 d’experiència en el món de la comunicació i el màrqueting digital, ha passat per agències (BeAgency) i ha treballat per empreses com UNLIVER, PEPSICO, L’ORÉAL o REEBOOK entre altres. També de docent en màrqueting digital a La Salle (URL), UAB, ESCI (UPF) i col·laboradora del programa “El món a RAC1” amb Jordi Basté, a més a més, ha col·laborat regularment a programes de TV a La Sexta o TV3 sobre tendències i màrqueting digital.

Manu Romero

“Tria un treball que t’agradi i no hauràs de treballar ni un dia de la teva vida” Confuci.

Emprenedor, CEO de Departament de Felicitat, consultora en experiència de l’empleat, felicitat laboral i marca ocupadora, i fundador de Future of People Academy®, acadèmia digital de formació i certificació internacional de professionals del futur en l’àmbit de persones. Autor del blog de felicitat laboral i experiència de l’empleat més seguit a escala mundial amb més de 7 milions de visites des de més de 100 països. Autor del llibre Happy Employee Experience publicat amb el segell editorial líder Empresa Activa. Ponent en esdeveniments nacionals i internacionals.

Betsy Sabaté
“Sense creativitat, el món seria molt avorrit”
.

Actualment, treballa com a Directora Creativa Executiva a la consultora digital Multiplica. Acumula més de 15 anys d’experiència conceptualitzant campanyes de publicitat omnicanal, estratègies de branding i comunicació en agències multinacionals i independents com Be Agency, Newlink, Wunderman Thompson, entre altres. També col·labora com a docent de creativitat en diferents universitats com SHIFTA by ELISAVA, IED Barcelona, UOC, KSchool, entre d’altres. La creativitat és la seva passió i la seva vocació.

PATROCINADOR: 

 

Organitzador

Foro Recursos Humanos

X
X