Menu

març, 2023

30mar16:0018:00Activitat finalitzadaTALENT JOVE: COM CAPTAR-LO I FIDELITZAR-LO16:00 - 18:00 Foment del TreballC =Forum Recursos HumansACTIVITAT FINALITZADA

Inscriu-te ara

Reserves tancades

No pots assistir?Canviar la meva reserva

Horari

(Dijous) 16:00 - 18:00

Localització

Foment del Treball

Via Laietana 32, Barcelona

Detalls

La generació més preparada de la història és també la que s’enfronta a una taxa de desocupació juvenil que doblega la mitjana europea. Però mentre gairebé el 33% dels joves espanyols menors de 25 anys està en atur, les empreses no troben nou talent per a incorporar a les seves files.

Construir un equip de talent humà on el rendiment, el treball en equip i la qualitat personal conformin els seus pilars és, sens dubte, l’objectiu a aconseguir per tota empresa. No obstant això, amb el pas del temps, i amb motiu de la rapidesa amb la qual es produeixen els canvis en l’entorn laboral, no sempre és senzill trobar el talent i fins i tot, una vegada que es compta amb aquest talent dins de l’equip no sempre és fàcil retenir-lo.

És per això que les companyies necessiten ser capaces d’atreure talent jove i mantenir aquesta motivació, no sols ressaltant els avantatges que ofereixen respecte a emprendre (estabilitat, projectes sòlids, estructura ja creada, recursos, capacitat d’innovació), sinó cuidant aspectes que ho motivin, així com el sentit d’identificació i orgull dels equips de treball cap a les companyies per a les quals exerceixen la seva activitat professional.

PROGRAMA:

► Café Networking

► Meeting Leader:
Assís de Riba, membre de la Junta del Foro RRHh

Dinamitzadors:
Berta Segura – Cool Hunter especialitzada a estudiar les generacions i veure en què es diferencien . Directora i Fundadora D-Mentes
Margalida Flaquer  – especialista en selecció de talent jove. Youz talent

Torn de preguntes

 

Patrocinador:

Organitzador

Foro Recursos Humanos

X
X