Menu

noviembre, 2021

10nov10:0013:00Actividad finalizadaIII Cicle Formatiu PIGE: 1a. Sessió - Context, sensibilització i normativa10:00 - 13:00 Presencial i online ( Híbrid)C =LaboralACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Miércoles) 10:00 - 13:00

Lugar

Presencial i online ( Híbrid)

Detalles del evento

La igualtat és un dret fonamental per al progrés i la cohesió social i també és un factor de competitivitat per a les empreses. En aquest sentit, la igualtat entre gèneres és, primer, un dret de les dones i un deure de la societat i, segon, un element de competitivitat vinculat a la gestió del talent del qual ni es pot ni s’ha de prescindir.

La finalitat principal d’aquest cicle formatiu és la promoció de mesures d’igualtat entre dones i homes a l’àmbit laboral, mitjançant la negociació col·lectiva, com a element clau per a l’avanç real i efectiu en la matèria.

Aquest Cicle Formatiu forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Expedient núm.TSF082/20/0001.

Ponent: Mireia del Pozo, creadora i directora de Plusvàlua Dones. Consultora en comunicació, diversitat i gènere. Professora de la UB. Conferenciant. Ambaixadora Aroa i Isma.  Patrona Telèfon Esperança  Ajudo empreses i institucions a construir un món millor, posant a les persones en el centre des de la plena inclusió.

Amb la intervenció de Lídia Devant  Abelló,  Cap de la Secció de Programes de Foment de la Igualtat (e. f.). Direcció General de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs. Secretaria de Feminismes.

Objectiu:
Introducció dels principals conceptes al voltant de la igualtat entre dones i homes a l’àmbit laboral: context i marc normatiu, característiques de la situació de les dones al món laboral i conceptes bàsics, estereotips de gènere en el mercat laboral i la perspectiva de gènere a les empreses. Donar a conèixer els beneficis d’aplicar mesures d’igualtat a les empreses. Obligacions normatives en matèria d’igualtat de gènere. Promocionar les Recomanacions per gestionar l’impacte de la COVID-19 en el mercat laboral des de la perspectiva de gènere.

 

Si desitja assitir telemàticament, formalitzi la seva inscripció aquí

 

La jornada es podrà seguir per la plataforma Zoom. (Places limitades, si s’exhaureixen s’obrirà llista d’espera)

S’enviarà un correu electrònic amb l’enllaç per accedir a a la reunió el dia anterior a la jornada.

És imprescindible en formalitzar la inscripció omplir tots els camps del formulari: nom, cognoms (que han de ser els mateixos que s’utilitzaran per a identificar-se a Zoom), DNI, empresa i adreça postal completa.

Amb el suport de:

Organizador

Relacions Laborals

X
X