Impacte del Big Data en el negoci

novembre, 2017

14nov11:00- 12:15Activitat finalitzadaImpacte del Big Data en el negoci11:00 - 12:15 Foment del TreballCategoria:Foment,Foment del Treball

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimarts) 11:00 - 12:15

Ubicació

Foment del Treball

Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

Detalls

Big data és una tendència actual però hi ha moltes interpretacions possibles de quin és el seu veritable impacte; les oportunitats, riscos i els desafiaments tecnològics associats. Aquesta sessió començarà amb dues preguntes clau: poden totes les empreses utilitzar big data? I si poden, han de fer-ho? Una reflexió que inclourà tot el procés de captura, emmagatzematge i tractament de les dades.
Ricardo Baeza aportarà el seu coneixement com a expert en la matèria i tot seguit s’obrirà el debat on, probablement, arribarem a la conclusió que el més important no és el concepte big data sinó tenir les dades correctes, encara que siguin poques.

Actualment, Ricardo Baeza-Yates és CTO d’NTENT, una companyia tecnològica amb seu a Califòrnia. Anteriorment va ser vicepresident i cap científic de Yahoo Labs i va ocupar diferents càrrecs de responsabilitat a Amèrica, Europa i Orient Pròxim. També és catedràtic d’universitat, dirigeix estudiants de doctorat i és el fundador i investigador principal del Grup de Recerca de la web i Computació Social (WSSC) del Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DTIC) de la UPF. Les seves àrees d’expertesa principals són tecnologies de recerca i mineria de dades. És ACM Fellow i IEEE Fellow.

Organitzat per:

Amb la col·laboració de:

Foment del TreballVia Laietana, 32, 08003 Barcelona

X