Menu

noviembre, 2022

21nov(nov 21)8:0023(nov 23)20:00Actividad finalizadaÍNDIA: Missió comercial multisectorial - 21 al 23 de novembre 20228:00 - 20:00 (23) IndiaACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

21 (Lunes) 8:00 - 23 (Miércoles) 20:00

Lugar

India

Detalles del evento

Objectiu:

L’objectiu de la missió és identificar possibles socis, distribuïdors o clients en aquest mercat.

Organitzat:

Foment del Treball Nacional en col·laboració amb l’Oficina Econòmica i Comercial de la  Ambaixada d’Espanya a Nova Delhi.

l’Índia és un país amb 1.400 milions d’habitants  la sisena economia del món i està cridada a ser, juntament amb la Xina i els Estats Units, una de les tres potències mundials en termes econòmics en els pròxims anys. Pel seu dinamisme, aquest país ofereix importants oportunitats de creixement en diversos sectors.

Donada la gran inversió requerida i la necessitat d’atreure experiència i el Know-how d’empreses internacionals del sector, el Govern de l’Índia està fent esforços per a incrementar progressivament la participació d’empreses privades en aquests projectes, fomentant els modelo PPP. També destaquen les oportunitats en el sector d’energies renovables. l’Índia és el quart país del món en capacitat  instal·lada i cinquè en ritme d’instal·lacions anuals. Es tracta d’un sector madur però dinàmic i en plena transformació i modernització. L’aposta de l’Índia per les energies renovables és clara i decidida, amb l’objectiu d’aconseguir 500GW de capacitat instal·lada en 2030.

En els sectors industrials, destaquen les oportunitats per a modernitzar la maquinària eina, maquinària per a la industrial tèxtil, maquinària d’envasament i embalatge, … així com les derivades de la forta demanda en el sector químic (hidrocarburs, química industrial, fertilitzants, etc.). l’Índia és també un mercat en expansió per als béns de consum dirigits a consumidors millenials.

Organizador

Internacionalinternacional@foment.com

X
X