Menu
Indústria 4.0: La transformació digital del sector industrial

abril, 2017

27abr9:30- 13:00No hi ha més places disponiblesIndústria 4.0: La transformació digital del sector industrial9:30 - 13:00 Foment del TreballC:Innovació

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dijous) 9:30 - 13:00

Ubicació

Foment del Treball

Via Laietana, 32

Detalls

Objectiu:

Presentar les tendències en metodologies d’innovació a la gestió empresarial mitjançant la innovació tecnològica (Fàbrica 4.0, adquisició automàtica de dades, sistemes MES) que aporten les solucions TICs a la indústria.

Dirigit al conjunt d’empreses industrials per tal de promoure l’interès per millorar la competitivitat industrial aplicant solucions d’alt nivell que permeten la gestió i la presa de decisions a partir de l’obtenció de dades fiables en temps real.

 

Programa: 

09:30 h.  Recepció dels assistents

09:45 h.  Benvinguda

10:00 h.  Obtenció de dades de procés i integració amb els sistemes de negoci (ERP)

Connexió i extracció de dades dels processos industrials per obtenir valors i condicions que siguin susceptibles de ser comptabilitzades pel seu posterior anàlisi. Arquitectures segures per garantir les dades històriques en planta.

Xevi Giménez, AETECH

10:30 h.  Ciberseguretat i Cloud Computing

Ciberseguretat aplicada a la navegació i l’accés de la informació a través d’internet, comunicacions segures i alta disponibilitat. Emmagatzament i us d’un entorn Cloud per a les dades obtenides dels processos industrials.

Angel Fernández, Logitek

11:00 h.  Pausa-cafè

11:20 h.  Transformació digital – arquitectures dirigides per models

El concepte Model Driven Architecture (MDA), les eines de digitalització i estandardització de les regles de negoci en la indústria

Alberto Gamero,Logitek

12:00 h.Cas d’èxit

Perspectiva sobre un cas real on s’han aplicat els conceptes de l’anomenada Quarta Revolució Industrial o Indústria 4.0 i l’impacte que representa en el compte de resultats i estratègia del negoci.

Xavier Solanes,Esporc, S.A.

12:30 h.  Espai de networking entre assistents i ponents

13:00 h.  Fi de la jornada

 

 

 Amb la col·laboració de:

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

Foment del TreballVia Laietana, 32

X