Menu

setembre, 2022

13set9:3011:00Automatització i integració per a innovar a llarg termini9:30 - 11:00 Foment del TreballC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horari

(Dimarts) 9:30 - 11:00

Localització

Foment del Treball

Via Laietana, 32

Detalls

INNOVATION BREAKFAST

Automatització i integració per a innovar a llarg termini

El futur de l’empresa és més incert que mai a causa de la inestabilitat geopolítica, les altes taxes d’inflació, les interrupcions de la cadena de subministrament i les implicacions socioeconòmiques de la pandèmia. Per a fer front a aquesta incertesa, les organitzacions aspiren a construir models de negoci resistents, àgils i innovadors. Tendències com la digitalització, la democratització de les TU i la hiperautomatización, estan donant suport a aquests objectius empresarials.

En aquesta sessió s’analitzarà com la integració i l’automatització dels sistemes IT permeten aquestes innovacions i com les organitzacions poden aprofitar de manera òptima la tecnologia per a aconseguir una eficiència a curt termini i una resistència empresarial, agilitat i capacitat d’innovació a llarg termini.

En aquesta sessió intervenen Sergi Giné, Director Comercial – CarverBoaz NurEnterprise Surt Director, EMEA – Workato i Alexa Seefeldt, Sènior Partner Manager – Workato.

La presentació anirà a càrrec de Jordi Bosch, president de la Comissió d’Innovació. Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Aquesta sessió se celebrarà dimarts 13 de setembre de 9:30 a 11 h en format presencial. Podeu confirmar la vostra assistència en el següent enllaç,

INSCRIPCIÓ

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X