Menu
Innovation Breakfast – Cap a una indústria automatitzada i sostenible: el cas d’èxit de Global Omnium amb GoHub

abril, 2021

28abr16:16- 16:16Innovation Breakfast - Cap a una indústria automatitzada i sostenible: el cas d'èxit de Global Omnium amb GoHub16:16 - 16:16 OnlineC:Innovació

Hora

(Dimecres) 16:16 - 16:16

Ubicació

Online

Detalls

INNOVATION BREAKFAST

Cap a una indústria automatitzada i sostenible: el cas d’èxit de Global Omnium amb GoHub

Us convidem al proper esmorzar col·loqui amb la Sra. Patricia Pastor, directora general de GoHub. La sessió se centrarà en el cas d’èxit de GoHub, el hub de deep tech i vehicle d’inversió corporativa de Global Omnium, una de les grans companyies de serveis públics del sector de l’aigua que fa servir el poder de la innovació per afrontar els grans desafiaments globals.

GoHub aposta per l’emprenedoria corporativa a través de startups que aprofiten les tecnologies profundes (intel·ligència artificial, internet de les coses, realitat augmentada, 5G …) per crear i escalar solucions que s’anticipen i resolen reptes de la indústria: monitorització de consums, patrons de comportament, gestió de clients, deslocalització de la feina, simulació d’operacions o gestió remota d’infraestructures. En aquesta sessió, coneixerem multitud de solucions innovadores en diversos sectors i verticals que formen part de la seva cartera. També sabrem com a través del deep tech és possible automatitzar processos, optimitzar costos i innovar amb nous productes.

La presentació anirà a càrrec del Sr. Jordi Bosch, President de la Comissió d’Innovació. Després de la intervenció dels ponents, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Els Innovation Breakfast de Foment són un nou format de sessió creat per oferir un entorn on dialogar, inspirar-se i créixer professionalment, a través de trobades amb ponents d’alt nivell que comparteixen la seva visió i expertise en les iniciatives innovadores que estan liderant en la seva organització.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X