Innovation Breakfast “Innovació, creativitat i tecnologia de la mà del Sónar+D”

juliol, 2019

2jul9:00- 10:00Activitat finalitzadaInnovation Breakfast "Innovació, creativitat i tecnologia de la mà del Sónar+D"9:00 - 10:00 Foment del TreballCategoria:Innovació

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimarts) 9:00 - 10:00

Ubicació

Foment del Treball

Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

Detalls

INNOVATION BREAKFAST

 Innovació, creativitat i tecnologia de la mà del Sónar+D

Us convidem al proper esmorzar col·loqui amb Ventura Barba, Director Executiu del Sónar, festival pioner de música avançada creat per Advanced Music i reconegut com un dels esdeveniments culturals més importants d’Europa.

El ponent ens aproparà al Sónar+D, el congrés internacional que explora com les ments creatives modifiquen el nostre present i imaginen nous futurs, en col·laboració amb investigadors, innovadors i líders empresarials de tots els sectors i indústries. Els propers 17-20 de juliol Sónar+D col·loca l’R+D dins del Sónar.

L’objectiu de la sessió serà conèixer com l’esdeveniment s’ha convertit en un espai d’innovació creativa i tecnològica amb conferències, demos, workshops i tech shows. La presentació serà a càrrec de Jordi Bosch, President de la Comissió d’Innovació. Després de la intervenció del ponent, s’obrirà un torn de preguntes amb els assistents.

Els Innovation Breakfast de Foment són un nou format de sessió creat per oferir un entorn on poder dialogar, inspirar-se i crèixer professionalment, a través de trobades amb ponents d’alt nivell que comparteixin la seva visió i coneixement sobre les iniciatives innovadores que estan liderant a la seva organització.

Aquest espai estarà restringit i únicament els membres de la Comissió d’Innovació de la patronal rebrant les invitacions. Per aquest motiu, si estàs interessat en seguir rebent els propers esmorzars, et preguem que omplis el formulari d’adhesió a la Comissió d’Innovació.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X